Tasarım


Her ne kadar bu blog daha çok yemekle ilgili gibi görünse de tasarımla ilgili yazılarla da karşılaşmanız kaçınılmaz, çünkü tasarım da hayatımın bir parçası, hatta çok büyük bir parçası.

Bir elektrik mühendisi olarak tasarım hayatım aslında mühendis olmadan çok uzun zaman önce başlamıştı ama ne yazık ki bir suikaste kurban gitti ve bir anda kendimi elektrik mühendisi olarak buldum (hakkımda detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz). Yine de bu beni yıldırmadı ve çok ağır bir hayalperest olduğumdan olsa gerek, kendimi şu herkesin dilindeki “sistem”e teslim etmeden önce bir kerecik olsun hayallerimin peşinden koşmaya karar verdim ve “Yumuşak Şeyler” ortaya çıktı.

Yumuşak Şeyler, genel anlamda bir çağdaş karakter tasarımı projesi ama detaylarını bu yazıyı okumakta olup da hala bilmeyen varsa buraya tıklayarak öğrenebilir :)

Evet, işte herşey yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz yerde başladı. Ama merak etmeyin o kedi her zaman orada değil ve ürünlere kedi tüyü karışmaması için çok büyük hassasiyet gösteriliyor :)

Yumuşak Şeyler’i gelecekte neler bekliyor bilemiyorum ama ben içimden geldiği sürece elimden geleni yapmaya devam edeceğim ve sizler de bu süreçte hayal dünyamdan dışarı çıkan bu yaratıkları tüm tanıdıklarınızla paylaşarak bana destek olabilirseniz ne mutlu bana.

2 thoughts on “Tasarım

  1. Ürünlerinize bayıldım!
    Çalışmalarınız çok orijinal tasarımlar ve gerçekten yumuşacıklar! *-*
    Tebrik ederim ve devam etmenizi dilerim !! ^^

Yorum bırakın